Begivenhedskalender

Download som iCal-fil
Mandfolk på MTB
Lørdag, 28 November 2020, 09:00 - 12:00
Hits : 3835
af Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mandfolk på MTB – Brønderslev er et fællesskab under Brønderslev Motions Cykelklub (BMC).- http://www.bmc92.dk
Det sociale er i centrum, når vi ruller ud i skoven og på stierne omkring Brønderslev. Er du til humor, røverhistorier og socialt samvær, samtidig med at du får frisk luft og motion, så er Mandfolk på MTB lige noget for dig.
Uanset om du er i meget god eller virkelig dårlig form, så er der plads til dig hos Mandfolk på MTB. Vi kører som udgangspunkt sammen i én gruppe, men hvis
vi er rigtig mange, deler vi måske op i grupper. Uanset om vi kører sammen eller i grupper, så er der ALTID en gruppe til netop dit niveau!
Vi stræber på sigt på at der både før og efter vores MTB-tur er der mulighed for hygge og kaffe og vi vil opfordre til at du prioriterer at støtte op omkring hyggen
- dette er selvfølgelig lidt afhængigt af vejret, da vi indtil videre er under åben himmel.
Kom som du er! Du behøver hverken dyr cykel, smart cykeltøj eller klik-sko. Det eneste, der er vigtigt, er at du kommer. Og er du i tvivl om det mindste så skriv her i gruppen
I denne Facebook gruppe kan du få information om Mandfolk på MTB – Brønderslev. Det er også her gruppens medlemmer kan dele information omkring planlagte og gennemførte ture. Vi kører lørdag kl. 9.00 og tirsdag kl. 19.00 fra BMC´s klubhus i Grønnegade og derudover er medlemmerne velkommen til at aftale ekstrature.
Indmeldelse i Brønderslev Motions Cykelklub er ikke påkrævet endnu, så indtil videre er det gratis at være med. I løbet af foråret vil vi åbne op for indmeldelse og det vil fremgå her på siden hvordan man indmelder sig.
Kontaktperson:
Allan Mariegaard
mob: 29721012 mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Husk - at vi altid kører med cykelhjelm når vi er på tur sammen.